Over mezelf

Mijn naam is Ilona Krause, 35 jaar oud.29-4-2018 34 jaar

In juni 2004 studeerde ik af als onderwijzeres aan de Katholieke Hogeschool Limburg (KHLim), departement lerarenopleiding te Hasselt (België). Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan als groepsleerkracht op een reguliere basisschool. Ik krijg energie van de interactie met kinderen, wanneer zij een “aha-erlebnis” ervaren, van het overleg met collega’s, van de feedback en de samenwerking met ouders en externen.

Mijn streven is om, zowel op school als in mijn eigen praktijkje thuis, een leerkracht/begeleider te zijn die kinderen iets te bieden heeft en dit in de breedst mogelijke zin. Hierbij wil ik vooral uitgaan van de oplossingsgerichte benadering, waarbij de krachten en de talenten van elk kind centraal staan, ook die kinderen met een speciale onderwijsgerelateerd zorgvraag.

In september 2013 startte ik daarom aan de Masteropleiding (Master SEN), Fontys OSO. Ik richtte me met name op alles aspecten binnen het domein leren , met als specialisatie het leerdomein Rekenen-Wiskunde. Tijdens deze fantastische opleiding werd ik geprikkeld om mijn onderwijshorizon te verruimen. Deze opleiding rondde ik in mei 2015 af, waardoor ik mij vandaag met trots zowel ‘juf’ mag noemen, als Leraar Speciaal Onderwijs. Met een dure titel heet dan: Master of Education in Special Educational Needs, maar…noem me maar gewoon Ilona.

Welkom op mijn site, de leercarrousel! Neem zeker eens een kijkje onder de andere tabblaten voor verdere informatie over de begeleiding die ik bied en de visie waar ik achter sta.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s